Sammenlign bredbånd og bredbåndsløsninger og find det billigste bredbånd

Bredbånd bedst i test 2017

Bredbånd bedste i test

Når man skal ud og finde nyt bredbånd, er det ofte prisen man kigger efter. Der er stor forskel på, hvad udbyderne tager for at levere internet til din adresse, og derfor er det også en vigtig faktor, når det kommet til valget af udbyder.

Men det er ikke udelukkende prisen, der fortæller om den specifikke udbyder er et godt eller dårligt valgt. Pris og kvalitet skal nemlig hænge godt sammen, og det nytter ikke noget at betale et meget lille beløb om måneden, men så til gengæld have en internetforbindelse, der ikke er stabil.

Udover pris og hastighed er det også vigtigt, at udbyderen er til at få fat på, og at der bliver ydet en god service. Det er disse tre parametre, som er de vigtigste, og når alle tre er opfyldt, er du sikret et rigtig godt bredbånd. Det er parametrene pris, hastighed og kundeservice, der er udgangspunktet i vores test.

Test af bedste bredbånd 2017

Når det kommer til hastighed og service, så vil de fleste udbydere helt sikkert påstå, at de er leveringsdygtige i det hele. Hvor prisen er mere gennemsigtig, er service og hastighed ikke så nemt at gennemskue, og derfor kan det være svært at tage det rigtige valg baseret på oplysninger om de forskellige udbydere.

Den bedste måde at finde ud af, hvad det bedste bredbånd er, er at spørge kunderne. Hos Loyalty Group laver de hvert år en omfattede undersøgelse, hvor de finder ud af, hvad det bedste bredbånd er. Der bliver både spurgt ind til kvalitet og service, og undersøgelsen giver et rigtig godt billede af hvad for noget bredbånd, der er bedst i test.

Top tre bredbånd 2017

Ud fra vores betragtninger og Loyalty Groups aktuelle undersøgelser, som er baseret på 2800 adspurgte private kunder, er der en klar vinder. Herunder ses vores top 3 over internetudbydere 2017:

  1. Waoo!
    Både i spørgsmål der handler om hastighed, stabilitet og service scorer Waoo! de allerbedste point. De er blevet kåret til bedste bredbånd i undersøgelsen de sidste fem år, og satser på at blive det til næste år igen. Hos Waoo! tilbyder de fiberbredbånd, som er fremtidens løsning. Du kan tjekke, om du kan få fibernet til din adresse, og læse mere om denne slags internet på Waoo!s hjemmeside. Det skal dog nævnes, at anmeldelserne på Trustpilot er mere lukne og forskellige, hvor de har en middelmådig score.
  2. Fullrate
    Fullrate scorede point til en andenplads, dog et godt stykke efter Waoo!. Hvis du eksempelvis ikke kan få fibernet fra Waoo! leveret til din adresse, så er bredbånd fra Fullrate et godt andetvalg.
  3. Kviknet
    På tredjepladsen placerer vi Kviknet, der ligeledes ligger i toppen over internetudbydere på anmeldelsessiden Trustpilot. Her tilbyder de rigtig stærke hastigheder til fornuftige priser og det er derfor Kviknet fremgår på de fleste oversigter på hjemmesiden.

Det er vigtigt at understrege, at vores bredbånd bedst i test 2017 er lavet ud fra subjektive parametre og betragtninger. Det vil derfor være dine behov, der afgører hvilke udbydere der bør være i din top 3. 

En ting er sikkert og det er at udbydere som  Waoo, Fullrate, Yousee, Kviknet og Hiper er blandt de firmaer, hvor du får mest for pengene. De vil derfor være et godt valg i mange sammenhænge. Tjek vores forskellige oversigter for at se internethastigheder og priser mm.

Vi har blandt andet oversigter med bredbånd til streaming og bredbånd til boligen, alt efter hvad du laver og hvor du søger internet til. Din situation og behov har meget at sige for, hvem du bør vælge.

Opdateret 8. juni 2017