Bedste bredbånd til prisen

Bedste bredbånd til prisen

Bredbåndsmarkedet er en dynamisk størrelse, hvor der jævnligt er prisændringer, kampagner og nye produkter at forholde sig til. Det kan derfor være svært at gennemskue det bedste bredbånd til prisen.

For hvad der var bedst i 2017 eller 2018, behøver ikke at være det i 2019. Dit-bredbånd.dk har derfor analyseret markedet dags dato. Ud fra den, giver vi dig her de 3 bedste bredbånd til prisen i 2019.

Få mest bredbånd for pengene

– Hvilket bredbånd er bedst til prisen?

De fleste bredbåndsprodukter starter på et prisniveau fra 199 kroner om måneden. Her kan du få en 100 Mbit/s hastighed, og for at gøre gennemgangen transparent, er det den gennemgående hastighed for vores tre kandidater. Vi mener aktuelt at følgende tre løsninger giver dig meget bredbånd for pengene:

De tre udvalgte udbydere og bredbåndsløsninger understøttes af, at du både kan finde billigere og dyrere løsninger, men med lagt mindre download/upload hastighed. Det kan godt være du ikke nødvendigvis har brug for så høj en hastighed, men hvorfor ikke, når det ikke koster meget mere.

En anden god pointe er, at vi anser Kviknet, Hiper og Yousee som tre af de førende på bredbåndsmarkedet. Det er derfor nærliggende at de alle indgår i vores gennemgange af de bedste bredbånd til prisen.

På www.dit-bredbånd.dk kan du altid få hjælp til at finde det billigste bredbånd i Danmark.

Fiber, kabel og fastnet

Sidst er det værd at nævne, at det kan gøre en mærkbar forskel, hvilken bredbåndshastighed -og type du kan modtage på din adresse. Fastnet er fortsat meget udbredt i Danmark, mens det fx. ikke er alle der kan opnå en fiberforbindelse.

Det er derfor værd at holde sig for øje, hvilke løsninger og hastighed du kan opnå, før du vælger det bredbånd der er bedst til prisen. Omend Kviknet, Yousee og Hiper vil være gode løsninger for langt de fleste. Har du andre behov eller ønsker, kan det bare godt være en fjerde udbyder, hvorfor du altid selv bør holde fokus på dine behov.

Vælg fibernet hvis du kan

Der er ingen tvivl om at fibernet er fremtiden og det er hvad der bliver implementeret flere og flere steder i Danmark. Hvis du har muligheden, bør du derfor vælge fibernet. Det vil give dig en lynhurtig og stabil internetforbindelse, uden det behøver at koste en masse ekstra. Det er rent faktisk den bedste vej til mest for pengene.

Der er ingen tvivl om at internetforbindelse kan have en indflydelse på hvem der er bedst. Nogle er specialister i fiberforbindelser, mens andre måske er stærke på de mobile internetløsninger. Dertil kommer, at kundeservice, stabile forbindelser og tillægsprodukter kan have en indflydelse på hvem der er din favorit.

Du kan med fordel tjekke vores seneste test af bredbånd, ud fra centrale parametre og grundige undersøgelser af Loyalty Group. Selvom de ikke er nævnt ovenfor, vil Waoo og Fullrate være andre gode muligheder at overveje.