Sammenlign bredbåndsløsninger og find det billigste bredbånd

Fullrate bredbånd anmeldelse

Fullrate har været en relevant på spiller på det danske marked siden 2005, hvor de lancerede deres bredbånds services. Fullrate prøver at fokusere på det de gør bedst, nemlig at levere bredbånd til lave priser.

Fullrate bredbånd byder på ganske fornuftige priser, specielt når det drejer sig om de lavere hastigheder. Når hastigheden bliver højere, er de ikke lige så konkurrencedygtige på prisen. Så vær opmærksom på hvilken hastighed du har brug for og husk at sammenligne priser med andre selskaber.

Løsninger og muligheder

Fullrate bredbånd har mange forskellige standardpakker på tilbud. I den brede vifte af hastigheder kan du finde bredbåndshastigheder som er helt op til 50 Mbit pr. sekund. Dette er rigeligt for den almindelige forbruger og selv hvis du streamer film og musik vil du kunne gøre det uden problemer.

Med de relativ høje upload hastigheder vil du heller ikke blive forhindret i at uploade alle de film og billeder du måtte ønske. Gratis oprettelse er branchens standard og Fullrate tilbyder selvfølgeligt også dette på deres hjemmeside.

Ligesom tilfældet er hos de andre internet udbydere er der mulighed for at tegne et abonnement uden binding, men dette gør sig ikke gældende for samtlige produkter og services.

  • Op til 50 Mbit/s download
  • Op til 5 Mbit/s upload
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: På visse abonnementer
  • Trådløs router: JA

Gå til Fullrate bredbåndsoversigt.

 

Fullrate bredbånd erfaringer

Som med mange andre udbydere i branchen, kan du finde negative oplevelser fra kunder, på sider som Trustpilot. De fleste kunder klager over den lange ventetid på deres forespørgsler, som kan vare helt op til flere dage. Derudover er der utilfredshed over netværket og at stabiliteten af bredbåndet har været svingende.

Alt i alt har de en score på 6,9 og det ligger på et meget fornuftigt niveau for branchen. Vi anser Fullrate for at være en god udbyder med klare fordele, så vores erfaringer med selskabet er udpræget positive.

Besøg udbyder

 

De siger det selv: Billigere på nettet

Velkendt reklame hvor det er klart, at Fullrate er et selskab der taler lige ud af posen. Og ja, så har de bare ret i de billigste priser er nemmest at finde online. De vil særligt være en god bredbåndsløsning for studerende.

Fakta om Fullrate selskabet

Fullrate blev grundlagt i 2005 og har været under TDCs ejerskab siden 2009. De benytter sig af TDC netværket til deres mobile bredbånd ydelser og kan dermed tilbyde deres kunder en relativt stabil mobil internet forbindelse.

De slår sig på, at de er en billig løsning og at de leverer stabil services til deres forbrugere. Med opbakning fra et godt netværk, vil du få glæde af det som kunde hos dem.