Internet til foreninger

Der er mange beboerforeninger rundt omkring i Danmark, som kan tilbyde deres beboere fantastiske muligheder for at komme på nettet enkelt og relativt billigt.

Det som adskiller internet til foreninger i forhold til privatpersoner, er det samlede behov. I foreninger er der typisk særlige behov for en hurtig forbindelse på mange Mbit/s, så alle beboere kan få glæde af det. Vi har derfor lavet en top 5 med de bedre løsninger til dette behov.

Top 5 internet til foreninger

UdbyderPris/mdDownloadUploadTil udbyder
Kviknet199 kr.100 Mbit/s100 Mbit/sSe mere ›
Waoo249 kr.300 Mbit/s300 Mbit/sSe mere ›
Kviknet219 kr.300 Mbit/s60 Mbit/sSe mere ›
Hiper339 kr.1000 Mbit/s1000 Mbit/sSe mere ›
Yousee399 kr.300 Mbit/s60 Mbit/sSe mere ›

En af de store leverandører af tv pakker og internetforbindelser, som leverer disse udelukkende til foreninger, er Stofa. Men der findes mange som er værd at overveje. Her tænker vi særligt på Yousee og Waoo. Specielt fordi de tilbyder høje hastigheder og giver meget for pengene.

 

Alt om bredbånd til boligforeninger

Bredbånd til boligforeninger varierer og afhænger typisk af det område du bor i. Eksempelvis er der i mange nye boligforeninger mulighed for at få en billig fiberforbindeles. Derimod er der i andre områder kun mulighed for at få internettet igennem det råkobber.

Mange vælger en fælles løsning både med tv og internet, qua af det kommer igennem samme forbindelse. Hastigheder, tv-kanaler bliver bestemt af Jer som kunde og herefter tilbudt til beboerne.

 

Find den bedste udbyder hos os

Hvis du vil danne dig et overblik over de mange bredbåndsudbydere til foreninger, kan du finde det hos os. Her vil du kunne se alle de forskelige muligheder og hvilke fordele og ulemper er forbundet med hver enkel løsning.

Vi kan specielt anbefale Stofa, Yousee og Waoo, da de vil matche dine behov bedst. Tjek vores oversigt for at vurdere priser og kom godt i gang derfra.

Dit-bredbånd.dk har skrevet anmeldelser om mange af de førende udbydere på markedet, så hvis du er i tvivl, kan du altid få glæde af at læse disse. Det indebærer anmeldelser af Yousee og Waoo, der begge er dominerende i ovenstående oversigt.

Kom godt i gang hos os, så du finder den billigste og bedste løsning til dine behov.